U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Muziekschool Snaarbarbaar 

- Gitaarles

- Basgitaarles

Locaties Eindhoven, Weert en Venlo

Alle stijlen, alle niveaus

DAVE MEESTER

Mijn naam is Dave Meester. Ik ben zelfstandig werkend muzikant en muziek docent. Sinds 2012 geef ik les en in 2015 ben ik gaan werken in opdracht voor Dynamo/ERMC (Eindhoven Rock Metal Company). Met ERMC geef ik les aan groepen kinderen op verschillende locaties (jongerencentra en scholen) in Eindhoven. Naast mijn werkzaamheden bij ERMC geef ik privéles en heb ik mijn eigen praktijk in Venlo, Weert, in samenwerking met RICK (Regionaal Instituut Cultuur- en Kunsteducatie), en Eindhoven, in samenwerking met Dynamo. Deze praktijk heet Snaarbarbaar.

Snaarbarbaar heeft als doel betaalbare muzieklessen aan te bieden voor aspirerende muzikanten van alle leeftijden en niveaus. De lessen lopen erg uiteen. Je kunt bij Snaarbarbaar goed terecht als je hard aan de bak wilt met onder andere:

  • Het studeren van muziektheorie
  • Het verbeteren van je technische vaardigheden op jouw instrument
  • Het verder ontwikkelen van jouw muzikale gehoor
  • Leren hoe je een goeie song schrijft
  • Leren hoe je een goeie demo opneemt
  • Het uitzoeken/instuderen van bestaande muziek

Je kunt ook goed bij mij terecht als je jezelf een basis wilt geven zodat je liedjes kunt spelen aan het kampvuur!

 

Hoe zien de lessen er uit?

Bij Snaarbarbaar koop je een pakket van 10 lessen. Een les duurt een half uur of een uur. Ik heb geen algemeen lesprogramma. Dit maak ik in overleg met de student, met een haalbaar doel per 10 lessen om naar te streven. De lessen zijn dus altijd op maat.

 

Klik hier voor een overzicht van de prijzen.

Wil je je opgeven voor een gratis vrijblijvende proefles? Klik dan hier!